IMG_0175Kiva kun tulit Villa Lavandan sivuille!

Villa Lavandan slogan “Rakkaudesta itseesi” tiivistää sen, mitä Villa Lavanda on.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden, inspiraation ja ohjauksen antaa itsellesi sitä mitä tarvitset. Oman hyvinvoinnin vaaliminen on mitä parhain rakkaudenteko itsellesi. Kun voit itse hyvin, pystyt ammentamaan myös muille. Tähän haluamme Villa Lavandassa kannustaa.

Meillä toimitaan lempeästi ja nautinnollisesti flowssa. Emme usko siihen, että hampaat irvessä suorittamalla saavutamme hyviä tuloksia. Olemme käytännössä todenneet, että lempeässä ja sallivassa ilmapiirissä ihmisten on helpompi olla motivoituneita ja tuntea iloa sekä onnistumisentunteita. Silloin myös keho joustaa ja antautuu paremmin – ja treenikin on tehokkainta.

Villa Lavanda kumpusi toiveesta tarjota ihmisille erityinen levähdys-, liikkumis- ja latautumispaikka. Vuonna 2013 ostin vanhan kenkäkaupan Savitaipaleen sydämestä. Näin sieluni silmin, miten talosta tulisi koti perheelleni. Koin myös vahvasti, että kotimme lisäksi rakennus tulisi olemaan paikka, jonne ihmiset tulevat voimaan paremmin. Alkoi suuri remontti ja hiljalleen remonttipölyn alta paljastui kaunis Villa Lavanda. Uudistukset ovat alkaneet sisätiloista ja työ on vielä etenkin julkisivun osalta kesken. Minulla on kuitenkin vahva visio, kuinka Villa Lavandan ulkokuorikin tulee olemaan linjassa sisätilojen kanssa.

Nimensä talo sai ikiaikaisesta rohdoskasvista laventelista, jolla on voimallinen rauhoittava ja parantava vaikutus.

Olisiko tänään elämässäsi päivä, jolloin et enää pelkästään haaveile hyvinvoinnista, vaan myös teet jotakin sen eteen? Villa Lavandaan ovat kaikki koosta, iästä, sukupuolesta tai kunnosta riippumatta tervetulleita. Koskaan ei ole liian myöhäistä tarjota itselleen isoja tai pieniä rakkaudentekoja.

Lämpimästi tervetuloa Villa Lavandaan!

Taina Valsi

Villa Lavandan hengetär, Pilates, jooga ja Modern Nordic Walking -ohjaaja
Puhelin: 045 6554511
Sähköposti: taina@villalavanda.fi