IMG_0184

Taina Valsi

Puh. 045 655 4511
taina@villalavanda.fi

Taina Valsi on Villa Lavandan hengetär, perustaja, Pilates, jooga sekä Modern Nordic Walking ohjaaja. Hänessä erityistä on kyky kohdata ihmiset lempeästi niin liikuntatunneilla kuin muussakin elämässä. Vieraanvarainen ja energinen Taina asuttaa Villa Lavandan yläkertaa kolmen lapsensa, kissojen ja kanien kanssa. Hän haluaa elää rennosti, hetkestä nauttien ja sisintään kuunnellen. Sporttinen Taina on juuriltaan ja sydämeltään savitaipalelainen. Tältä daamilta löytyy rohkeutta heittäytyä haasteisiin sekä luottamusta siihen, että elämä kantaa, jos sen vain antaa kantaa.

 

IMG_0112

Erja Laapas

Puh. 044 313 2066

Osteopaatti ja fysioterapeutti Erja Laapas inspiroituu elämän seuraamisesta suurena kokonaisuutena. Myös työssään hän huomaa kaiken vaikuttavan kaikkeen niin anatomiassa kuin tunteissakin. Erja pohtii yhdessä asiakkaan mitä muutakin vaivojen taustalla voi olla kuin esimerkiksi huono työergonomia. Intohimo elämän ja ihmiskehon ihmeellisyyteen pitää yllä Erjan työmotivaation. Hän on naimisissa Villa Lavandassa työskentelevän Markon kanssa ja he asuvat luonnonrauhassa peltojen keskellä.

Perheeseen kuuluu myös kaksi vilkasta koiraa, Myy ja Max sekä rauhallinen Matilda- kissa. Vapaa-ajallaan Erja nauttii Tainan Method Putkisto-tunneista, koirien kanssa ulkoilusta ja kissa sylissä makoilusta. Yksi hänen intohimonsa on SaiPan kannustus ja peleissä käyminen.

IMG_0099

Marko Innanen

Puh. 044 313 2066

Rauhallinen ja määrätietoinen hieroja Marko Innanen opiskelee parhaillaan myös osteopaatiksi. Marko asuu Villa Lavandassa työskentelevän Erja-vaimonsa kanssa omakotitalossa luonnon rauhassa. Hän on intohimoinen liikkuja ja Markon löytää vapaa-ajalla joko maantie- tai maastopyöräilemästä, jääkiekkokaukalosta, kuntosalilta tai juoksulenkiltä. Talvisin hän kannustaa SaiPaa kotipeleissä.

 

 

LauraLaura Mäkinen

Puh. 044 313 2066

Laura on valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 1984 ja erikoistunut Voice Massage -koulutuksella purentaongelmiin ja äänentuottoon sekä niihin läheisesti liittyvien lihasten hoitoon hieronnan keinoin. Hänen erikoisosaamistaan ovat niskahartiaseudun moninaiset ongelmat. Laura on kotoisin Nurmeksesta, Pohjois-Karjalasta ja asuu nykyään Lappeenrannassa. Hän tykkää musiikin kuuntelusta ja viettää mielellään vapaa-aikaansa metsässä patikoiden yhdessä koiransa kanssa. Lauralla on kolme aikuista lasta.