Liikuntapalvelut

Hyvän mielen tunnit, jotka tuovat sinulle iloa ja energiaa! Pienryhmässä tulet kohdatuksi ja opit löytämään kehosi vahvuudet ja heikkoudet ja työskentelemään niiden kanssa.

Tunnit sopivat kaiken kokoisille ja ikäisille, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Ota yhteyttä ja tule mukaan rentoon joukkoomme!

 

Palvelemme myös ryhmiä. Lähestyykö työpaikan tyhy-päivä? Etsitkö inspiroivaa ja hyvää tekevää ohjelmaa polttareihin tai muihin iloisiin kohtaamisiin? Kysy suosittuja, yksilöllisesti räätälöityjä hyvinvointipakettejamme ryhmille!

Pilates

Pilatesliikkeet vahvistavat kehon keskivartaloa, niin syviä kuin pinnallisia lihaksia. Liikkeet tehdään oman hengityksen rytmittäminä, liikejatkumoina ja toistojen sijaan keskitymme liikkeiden puhtauteen ja hallintaan. Pilatesharjoittelun kulmakivet ovat KESKITTYMINEN, HENGITYS, KESKUSTAN KÄYTTÖ, HALLINTA, TARKKUUS JA VIRTAAVUUS. Pilatesharjoittelu lisää voimaa ja kestävyyttä sekä parantaa ryhtiä.

Syvävenyttely

Syvävenyttelyharjoitteilla pidennetään kehon lyhyet- ja kireätlihakset.  Käytämme eri venytystekniikoita ja syvennämme venytystä rauhallisella hengityksellä. Harjoitteet parantavat nivelten liikkuvuutta, vapauttavat jännitteistä ja tuovat sinulle lisää virkeyttä ja notkeutta.

Yoga

YIN JOOGAtunnilla unohdamme tekemisen ja keskitymme olemiseen. Tunti on lempeä kokonaisuus, joka muodostuu alku- ja loppumeditaatiosta / rentoutuksesta ja erilaisista jooga-asanoista. Asanoissa viivymme usean minuutin ajan ja näin saamme mahdollisuuden parantaa myös sidekudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Yin-joogalla on myös hermosta rauhoittava vaikutus. Antaudumme rauhalliseen, tasapainottavaan harjoitukseen, jossa on mahdollisuus tutustua itseensä yhä uudestaan ja kenties löytää kehostaan ja mielestään uusia ulottovuuksia. Rauhallinen musiikki, bolsterit (putkityynyt), kynttilänvalo, fleecepeitot, villasukat ja lämmin läsnäolon tunne ovat tärkeä osa tuntia.