Ajankohtaista

SYYSKAUSI ALKAA 20.8.

Tervetuloa myös uudet asiakkaat!
Tunneille voit tulla mukaan vaikka et olisikaan käynyt alkeiskurssia. Aloitamme rennon letkeästi :)

1.9.2018 Päivä Intuitiolla -workshop KATJA FRANGEN KANSSA

klo 11-16
hinta 75€, sis tarjoilun

Lämpimästi tervetuloa vahvistamaan intuitiosi voimaa yhdessä Katja Frangen kanssa!
Intuitio on meidän kaikkien luontainen superpoweri, sisäinen viisaus. Se ohjaa oikeiden valintojen äärelle ja vahvistuessaan tuo elämään ihmeellistä johdatusta.

Yhteisen päivän aikana syvennymme intuitioon, siihen mitä se on, ja kuinka voit ottaa intuition tietoisemmaksi osaksi omaa elämääsi, myös ihan tavallisen arjen keskelle. Saat tietoa esimerkiksi siitä, miksi intuitio vahvistuu henkisen kasvun ja itsetuntemuksen kautta, sekä kuinka voit erottaa sydämen äänen mielen rajoittavista uskomuksista. Opit myös intuition erilaisista muodoista ja siitä, mitä ne tarkoittavat omalla kohdallasi. Intuitio on aiheena niin merkittävä ja laaja, että vaikka olisit perehtynyt aiheeseen, siitä on aina mahdollista oppia lisää.

Intuitiota voi myös vahvistaa tietoisesti erilaisten harjoitusten avulla. Teemme yhdessä mielenkiintoisia harjoituksia, joiden kautta saat samantien vahvistusta sisäiselle viisaudellesi. Päivän aikana kuulet myös Katjan inspiroivia esimerkkitarinoita, ja jokaisella on mahdollisuus jakaa aiheeseen liittyviä, mieltä askarruttavia asioita. Jokainen osallistuja saa päivän aikana myös henkilökohtaista, intuitiivista opastusta tämän hetkiseen elämäänsä.

Tiedossa on rento ja hauska, mutta samalla syvällinen päivä intuition ihmeellisessä maailmassa. Jokainen paikalla olija tekee päivästä ainutlaatuisen.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Päivän vetäjä:
Katja Frange on henkinen valmentaja, näkijä ja kirjailija. Hän on kirjoittanut kirjan Intuitiolla – Kuuletko sisäisen viisautesi? sekä samannimisen Intuitiolla – harjoituskirjan. Lisäksi häneltä on ilmestynyt Intuitiokortit. Näitä kaikkia tuotteita on myynnissä myös päivän aikana osallistujille erikoishintaan. Tutustu Katjaan: www.katjafrange.com ja www.magdalakoulu.com

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
Taina p. 045 6554511
taina@villalavanda.fi

Järjestämme Villa Lavandassa sykähdyttäviä ja monipuolisia kursseja, valmennuksia ja luentoja. Tulevista tapahtumista ilmoitamme kotisivujemme Ajankohtaista-osiossa sekä Facebook-sivuillamme. Tykkää Villa Lavandasta Facebookissa, niin kuulet uusista, ihanista tapahtumista!

 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
Taina Valsi
p. 0456554511
taina@villalavanda.fi 

RATSASTAJAN ELÄMYSPÄIVÄ ( tilauksesta)
– 2 tunnin maastovaellus kauniissa maalaismaisemassa, kahvitauko laavulla ja ratsastuksen jälkeen rentouttavia syvävenytyksiä.
Hinta 60e/hlö.

Lisää infoa löydät Facebookista sekä Pikkusuokin sivuilta. http://pikkusuokki11.blogspot.fi