Hoitolapalvelut

AJANVARAUS HOITOIHIN p. 044 313 2066 tai osteofysiolaapas.fi

Osteopatia

Osteopatia on käsillä tehtävä hoitomenetelmä, jolla hoidamme pehmein ja rytmisin liikkein kaikkia kehon rakenteita: lihaksia, luita, niveliä, nivelsiteitä, jänteitä, sidekudoksia, kalvoja, sisäelimiä ja rauhasia.

 

Nämä kaikki kehon rakenteet muodostavat toiminnallisen kokonaisuuden ja muutokset rakenteiden toiminnassa häiritsevät hermoviestintää, verenkiertoa, immuunipuolustusta ja aineenvaihduntaa aiheuttaen jännityksiä sekä erilaisille sairauksille, kivuille ja vaivoille altistumista.

 

Huomioimme hoidossa Sinut tarkasti haastattelemalla ja hoitamalla kokonaisuuttasi. Tämä tarkoittaa sitä, että terveyteesi vaikuttaa edellä mainitut kehosi rakenteet ja niiden toiminta, mutta myös koko elämäntilanteesi kiireineen, stresseineen, ruokavalioineen ja sosiaalisine suhteineen sekä työssä että vapaa-ajalla.

 

Erja Laapas(osteopaatti, fysioterapeutti)
Marko Innanen(koulutettu hieroja ja osteopaati)

Hieronta

Hierontaa käytetään tuki- ja liikuntaelinongelmien hoidossa. Hieronta on lihasten pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien ja -jännitysten laukaisemiseksi.

 

Hieronnalla pyritään terveyden edistämiseen, ylläpitämiseen ja korjaamiseen sekä kipujen ehkäisyyn ja helpottamiseen. Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy, ihon joustavuus paranee ja kudoksen uusiutuminen tehostuu.

 

Hieronta rentouttaa, lievittää lihasjännityksiä ja särkyjä, parantaa nivelten liikkuvuutta ja nopeuttaa paranemista sekä auttaa liikkujan lihashuollossa. Hieronnassa makea kipu on sallittua, mutta tuskaiset tuntemukset eivät edistä elimistön parantavia prosesseja.

 

Marko Innanen(koulutettu hieroja ja osteopaatti)

Voice Massage

Voice Massage on siilinjärveläisen Leena Koskisen 1980–luvulta alkaen kehittämä hierontahoito, joka pohjautuu klassiseen hierontaan. Voice Massage -hoidolla luodaan hyvät edellytykset muun muassa vapaalle hengitykselle, puheelle ja laulamiselle.

Voice Massagessa hoidetaan klassisen hieronnan ottein hengitykseen, äänentuottoon ja purentaan osallistuvia lihasryhmiä. Hoidolla käsitellään erittäin tarkasti ja huolellisesti pään, kaulan, kallonpohjan, kaularangan ja koko niskahartiaseudun alue -voit siis varata ajan hoitoon jos kärsit vaikkapa päänsäryistä tai niskahartiaseudun lihaskireyksistä. Ilman purenta- tai ääniongelmiakin olet tervetullut Voice Massageen.

Hoitokerta kestää 75min.

 

Marko Innanen(koulutettu hieroja ja osteopaatti)

Tarjolla keväällä 2019