Hoitolapalvelut

AJANVARAUS HOITOIHIN p. 044 313 2066 tai osteofysiolaapas.fi

Tervetuloa viihtymään kauniin Villa Lavandan hoitavaan tunnelmaan!

Olemme valikoineet hoitolaamme kokemuksemme mukaan parhaimmat hoitomuodot, jotka palvelevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja terveyttäsi. Meillä sinua hoitavat alansa huippuammattilaiset, jotka työskentelevät tarpeen tullen myös yhteistyössä hyvinvointisi puolesta.

Lähestyykö työhyvinvointipäivä? Etsitkö innostavaa ja hyvää tekevää ohjelmaa polttareihin tai muihin iloisiin kohtaamisiin? Kysy suosittuja, yksilöllisesti räätälöityjä hyvinvointipakettejamme ryhmille!

Osteopatia auttaa kehoa parantumaan itse

Osteopatia on käsin tehtävä hoitomuoto, jossa ihminen huomioidaan kokonaisuutena.

Sen on kehittänyt yhdysvaltalainen lääkäri Andrew Taylor Still (1828–1917).Osteopaatin tavoitteena on auttaa kehon omat paranemismekanismit toimintaan, tasapainottaa kehon liikkuvuus ja normalisoida kudosten aineenvaihdunta. Osteopatiassa ei hoideta oirekeskeisesti, vaan kehoa hoidetaan kokonaisuutena. Osteopaatti käyttää hoidossaan erilaisia pehmytkudostekniikoita sekä nivelien liikkuvuutta parantavia tai normalisoivia tekniikoita. Hoito on kivutonta ja miellyttävää. Varaa aika osteopaatille tästä!

”Olen vuosia kärsinyt lievistä refluksivaivoista. Vasta viimeisen parin vuoden aikana olen oivaltanut niiden johtuvan pääosin kireästä palleasta! Sen rentouttamiseen on auttanut osteopatia. On myös aika soittaa Erjalle kun lapsi “menee jumiin” eikä saa sanoitettua mistä jatkuva paha mieli johtuu.”
Senni Nuppola, 38

”Lonkka- sekä jalkavaiva hävisivät yhden hoitokerran jälkeen.”
Liisa Vasara, 65


Osteopatiaa Villa Lavandassa tarjoavat Erja Laapas ja Marko Innanen.

Hieronta on mitä parhain lahja kehollesi

Hieronta on lihasten käsittelyä lihaskireyden ja –jännityksen laukaisemiseksi. Se edistää ja ylläpitää terveyttä, ehkäisee ja helpottaa kipuja. Muokkaamalla lihasta erilaisin hierontaottein myös aineenvaihdunta tehostuu. Lisäksi ihon joustavuus paranee, kudoksen uusiutuminen tehostuu ja koko keho rentoutuu. Villa Lavandassa hieroo Marko, jonka käsittelyssä edistetään pehmeällä tekniikalla myös nivelten toimintaa, liikkuvuutta ja hyvinvointia. Hieronnassa makea kipu on sallittua, mutta tuskaiset tuntemukset eivät edistä elimistön parantavia prosesseja.

Marko Innanen, puh.
Lue Markon esittely Osteopatia-kohdan alta!