Aerial Yoga eli Ilmajooga

IMG_6408IMG_4735

Ilmajooga on uudenlainen joogaharjoitus, jossa käytetään apuna katosta roikkuvaa silkkiliinaa, hammockia. Kangaslenkki tukee kehoa keventäen nivelten kuormitusta ja tekee näin harjoittelusta lempeää ja turvallista. Ilmajooga vahvistaa tehokkaasti keskivartalonlihaksia, parantaa kehonhallintaa ja lisää liikkuvuutta ja aineenvaihduntaa. Inversiot ( =pää alaspäin tehdyt harjoitteet) haastavat sinut heittäytymään ja hulluttelemaan. Riipunnat vapauttavat jännitteitä niska-hartiaseudusta ja parantavat selkärangan hyvinvointia. Riipunnat teemme yhdessä rauhalliseen tahtiin ohjaajan avustuksella.

Ilmajooga sopii kaikille, niin kokeneille joogeille kuin omaa liikuntalajia etsivälle. Olet tervetullut sellaisena kuin olet! Terveydellisistä rajoitteista tulee keskustella etukäteen ohjaajan kanssa.

NÄIN VARUSTAUDUN TUNNILLE
Pukeudu pitkiin housuihin ja pitkähihaiseen tai IMG_4713-1T -paitaan, joka peittää kainalot. Korut ja kaikki terävät yksityiskohdat vaatteissa ovat kiellettyjä kankaiden repeytymisvaaran vuoksi. Pese meikit ennen tuntia ja laita pitkät hiukset ponarille. Jätä pinnit ja nipsit pois.

ILMAJOOGAN VIIKKOTUNNIT
Ilmajoogaan pääset tutustumaan osallistumalla viikkotunneille. Tunti koostuu kehoa avaavista ja vahvistavista lattiaharjoitteista, riipunnoista ja loppurentoutuksesta. Hengitysharjoitteet ovat tärkeä osa tuntia.

ILMAJOOGAN VIIKKOTUNTI
Ma klo 9.15 – 10.15 Hinta 15 €
To klo 17.30 – 18.45 Hinta 20 €

Tunnit sopii myös ensikertalaisille.

ILMAJOOGATUNTI TILAUKSESTA
Savitaipaleella 195 € / 90 min / max 10 henkilöä

Kokoa oma porukka ja tulkaa yhdessä ilmajoogailemaan :)
Varaa tunti soittamalla p. 045 655 4511 tai taina@villalavanda.fi

Lisätietoja ja ilmoittautuminen
Taina Valsi p. 045 6554511
taina@villalavanda.fi